Exposities

Hier vind je een overzicht van interessante exposities. Wij proberen dit overzicht zo compleet mogelijk te houden.


Expositie 'Storm'

7 mei 2023 van 11.00-17.00 uur

Op zondag 7 mei a.s. organiseert Atelier Leudal de expositie "Storm" in haar atelier aan de Dorpstraat 65b in Heythuysen. Hier kunt u werken zien van jeugdige, jongere en oudere cursisten. Een ieder heeft het woord storm op zijn of haar eigen wijze uitgebeeld. Storm kan van alles betekenen, denk maar aan een hevige storm op zee of land, een sneeuwstorm, een waterhoos, storm in je gedachten of dat je niet lekker wordt van de storm die er binnenin je heerst. Storm kan chaos zijn, storm kan ook een hevige verliefdheid zijn waardoor je een storm aan gevoelens hebt. Kortom storm kan voor iedereen een andere betekeneis hebben en dat hebben cursisten uitgebeeld in een tekening, schilderij of een portret in brons.

Het beloofd een schitterende stormachtige expositie te worden. We nodigen u uit om op de zondag te komen kijken.

Mocht u op zoek zijn naar een leuk schilderij, of wilt u een cursus tekenen en schilderen volgen, deelnemen aan een workshop, dan loop even binnen. Wij staan klaar om u te begroeten en om vragen te beantwoorden.

Leuk om te vermelden dat op deze dag ook de vrijmarkt plaats vindt n Heythuysen en misschien bij onze buren het nieuwe terras klaar staat.